Хіти тижня. "Смертельний борг": Під Одесою жорстоко вбили і спалили жінку (фото)

Страшна знахідка під Одесою ось уже добу залишається темою № 1 в регіоні. Біля курортного селища Сергіївка Білгород-Дністровського району (на півдні Одеської області) 31липня було виявлено обгоріле тіло жінки.

Рідні, близькі, поліцейські, співробітники ДСНС і десятки волонтерів шукали жінку вдень і вночі - з моменту її зникнення 27 липня, коли вона не повернулася додому з роботи, передають Патріоти України.

Службова собака знайшла в каналізаційному люку сумочку нещасної з паспортом, косметичкою і порожнім гаманцем.

«Жінку знайшли в лісопосадці зі слідами насильницької смерті, - повідомили у регіональному главку Нацполіції. - За попередніми висновками експертів, її спочатку задушили, а потім підпалили тіло».
За словами волонтера Сергія, 27 липня близько 15.00 жінка виїхала з місця роботи зі своїм співробітником, який заборгував їй гроші ... «Конкретніше, близько 14 тисяч гривень - за те, що він рік тому затопив її житло на першому поверсі, - уточнив Сергій. - Сильно залив її зі свого третього поверху. Інна (так звали загиблу. - ред.) Нарешті домоглася, щоб він відшкодував їй завдані збитки. Однак боржник завдав їй удар по голові, а коли вона втратила свідомість, засунув її в коробку з-під холодильника. Потім вивіз за межі населеного пункту - кинув у рів, що біля лісосмуги. Там підпалив, щоб приховати сліди злочину. Місцеві кажуть, що її тіло не поміщалося в коробку, і, щоб заштовхати його туди, він зламав їй ноги ... ».
Правоохоронці встановили особу загиблої. «Це 50-річна мешканка Сергіївки Інна Бешляга, яка зникла 27 липня по дорозі з роботи додому, - підтвердив радник начальника поліцейського главку Руслан Форостяк. - У той день вона планувала забрати у знайомого велику суму грошей. Цілком ймовірно, що її вбили».

На місці страшної знахідки працює слідча група, туди ж виїхало керівництво главку Нацполіції. Розпочато кримінальне провадження за статтею «Умисне вбивство» КК України.

Місцеві жителі з жахом. Кажуть, такого від односельця ніяк не очікували. Наразі стосовно підозрюваного поліцейські проводять першочергові слідчі дії.

Як повідомили в регіональному главку Нацполіції 1 серпня підозрюваний був затриманий.

Джерело: Факты

Це може здивувати! Які професії значно підвищують ризик деменції - дослідження

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:30

Вчені дійшли висновку, що рутинна робота може сприяти погіршенню когнітивних здібностей і навіть стати передумовою розвитку деменції через невисокий рівень мозкової стимуляції під час професійної діяльності. Про результати дослідження пише CNN, переда...

Німеччина припиняє фінансову допомогу для українських біженців: Стало відомо, кому саме, чому і як

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:28

Уряд Німеччини, зіткнувшись із великою кількістю українських біженців, які відмовляються від пропозицій щодо працевлаштування, розглядає можливість припинення фінансової підтримки для цієї групи осіб. Згідно з останніми даними, 77% українських біженців...