Хіти тижня. "Сморід і сором залишаться з власником цього авто надовго": У Києві почали по-новому боротися з хамуватими водіями (фото)

Невідома заліпила переднє скло автомобіля використаним дитячим підгузком.

Фото: facebook.com.У Києві невідомий перехожий закинув на припарковане авто, яке перегородило тротуар, використаний підгузник. Про це повідомляється на сторінці Facebook "Телебачення Торонто", передають Патріоти України.

"Якась "добра" людина повністю перегородила своїм авто тротуар. А якась мама з візком мабуть не змогла проїхати через шпаринку, що лишилася для проходу. Брудний підгузок, злість і жага справедливості – так невідома матуся започаткувала новий флешмоб. Сморід і сором залишаться з власником цього авто надовго", - йдеться в повідомленні.

На фото видно, що автомобіль практично не залишив місця для проходу людей на тротуарі.

Ворогу бракує сил: Мешканців Маріуполя вербують на війну проти України

вівторок, 30 квітень 2024, 1:45

В окупованому Маріуполі російські силовики просто на вулицях агітують людей вступати до лав військ РФ. Поліцейські та військові окупаційної армії зупиняють автівки та пропонують одразу на місці підписати контракт, передають Патріоти України. . Про це ...

Чи забиратимуть майно в ухилянтів - відповідь адвоката

вівторок, 30 квітень 2024, 0:30

Закон про мобілізацію набуває чинності 18 травня. Якщо військовозобов’язаний не оновив свої дані протягом 60 днів, то можуть бути застосовані санкції, передбачені законом: обмеження керуванням транспортом через звернення до суду, штраф. Про це розповів...