Хіти тижня. "Снігопад століття" у Москві: Кілька людей загинуло через негоду (фото)

Серед 5 осіб, котрі загинули в результаті негоди, одну людину розчавило дерево.

Через велику кількість снігу у Москві падають дерева. Фото: НТВ.

Щонайменше 5 чоловік загинули в результаті небаченого снігопаду у Москві. Снігопад обрушився на столицю Росії 3 лютого. Побив рекорд, який був зафіксований за правління Хрущова у 1966-му, повідомляють Патріоти України із посиланням на "Комсомольску правду".

Серед 5 осіб, котрі загинули в результаті негоди, одну людину розчавило дерево. При падінні порвало лінії електропередач. Про це заявив мер Москви Сергій Собянін. У столиці РФ під вагою снігу впали щонайменше 360 дерев.

"Сьогодні, схоже, ситуація буде ще гірше. Очікується потужний снігопад і до того ж шквалистий вітер з поривом до 20 м/с. Ось дерев і проводів треба триматися подалі", - заявив Собянін.

До вечора понеділка випаде половина місячної норми опадів. Замети в Москві та Підмосков'ї виростуть до 60 см. Для розчищення Московської залізниці вивели 133 одиниці спецтехніки. Очистили 1400 км шляху і вивезли понад 114 тисяч кубометрів снігу. У московських аеропортах "Шереметьєво", "Домодєдово" і "Внуково" затримали близько 60 рейсів.

Провину заперечував: На Волині педагога засудили на три роки через ухилення від мобілізації

субота, 20 квітень 2024, 8:23

У Волинській області до 3 років позбавлення волі засудили колишнього вчителя, який категорично відмовився від мобілізації та просив суд виправдати його. Про це йдеться у вироку Ківерцівського районного суду Волинської області, передають Патріоти Укра...

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...