Хіти тижня. Сніговий Армагеддон: Десятки машин в РФ замерзають на трасі (фото)

Особливо складне становище склалося на східному узбережжі острова Сахалін.

Снігопади у Росії. Фото: соцмережі.

У Росії Хабаровський край і Сахалін страждають від потужного снігового циклону з вітром до 25 метрів в секунду. В результаті негоди застрягло близько 100 машин, передають Патріоти України із посиланням на російські ЗМІ.

Через це закрили поромну переправу, кілька ділянок доріг, відклали рейси в аеропорту Южно-Сахалінська. Особливо складне становище склалося на східному узбережжі острова. Очікується, що в середу циклон зміститься на Курильські острови.

«Зі снігу витягли 40 легкових машин. На цій ділянці для допомоги водіям працює аеромобільне угруповання ГУ МНС по області», – йдеться в повідомленні. Оперативні служби та комунальники готуються ліквідувати наслідки сильного снігопаду, ураганного вітру та хуртовини, повідомили в ГУ МНС Росії по Сахалінській області.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...