Хіти тижня. ''Собача їжа!'': У Росії спалахнув скандал через шкільний обід (відео)

Директорка закладу вже заявила, що зі школярами проведуть "виховну бесіду".

Обід у російській школі. Фото: скріншот з відео.

У російській школі в місті Югра вибухнув скандал через неналежне харчування дітей, передають Патріоти України.

Учні виклали в мережу відео зі шкільним обідом, який назвали "собачою їжею". "Ось так годують дітей у школі №10 міста Юрга", — підписали відео в Instagram.

У ролику видно, що учням на обід пропонують розварені макарони, а як десерт — зморщене яблуко. При цьому за обід треба заплатити 60 рублів.

Директор школи Людмила Сахарова у коментарі "Говорит Москва" виправдовувалася за даний інцидент, назвавши його жартом. "Наразі триває перевірка з різними службами. Працює Слідчий комітет. Я що можу сказати — це невдалий жарт дітей у зв'язку із недостатністю виховання. Це залишки їжі, не вся страва, яка була подана. Вони так з нею пожартували. Їжа подається в належному вигляді, всі служби перевіряють — Росспоживнагляд, прокуратура. Та дитина, яка знімала, вона взагалі не харчується, вона харчується самостійно. Давайте всі заспокоїмося", — розповіла вона.

Сахарова додала, що зі школярами проведуть виховну бесіду.

74-пенсіонерка взяла пістолет та... пограбувала банк (фото)

субота, 27 квітень 2024, 20:19

У США 74-річна пенсіонерка озброїлася пістолетом та пограбувала банк. Про це повідомляє NBC News, передають Патріоти України. Енн Маєрс із Огайо ніколи раніше не мала проблем із законом. Втім, нещодавно жінка в масці та з пістолетом в руках з'явилася п...

Була 6 днів без їжі та води: У США випадково відправили кішку у зворотній посилці Amazon

субота, 27 квітень 2024, 18:53

Американське подружжя випадково відправило свою кішку у зворотній посилці Amazon: вона була шість днів без води та їжі, втім зараз їй нічого не загрожує. Про це пише Business Insider, передають Патріоти України. Вказано, що власниця помітила зникнення ...