Хіти тижня. "Соромно за Майдан": У мережі виплили скандальні подробиці про доньку затриманого заступника міністра оборони (фото)

Донька Ігоря Павловського зневажає президента України, однак в захопленні від особистості Гітлера.

Ілюстрація:Укрінформ

Дочка заступника міністра оборони Діана Павловська, батька якої затримали за підозрою в розтраті 149 млн гривень через схеми з закупівлями палива, називала ганьбою Революцію Гідності і захоплювалася Адольфом Гітлером. Про це свідчать дописи Діани Павловської в соцмережі Askfm, передають Патріоти України.

Близько року тому у дочки заступника міністра запитали про те, яка фотографія змушує її соромитися своєї країни. У відповідь Павловська опублікувала фотографію Майдану часів Революції Гідності.

Крім того, у Павловської запитали, що вона думає про президента своєї країни. "Та ну нах ...", - відповіла дочка заступника міністра.

Також Павловська опублікувала фотографію Адольфа Гітлера, супроводивши її наступним коментарем: "Крута".

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...