Хіти тижня. Соцмережу Ukrainians знищили: Співзасновниця вибачилась перед українцями (відео)

Амбітний проект вирішено безальтернативно закрити. Питання викупу іншими майданчиками не розглядається

Засновники першої української соціальної мережі Ukrainians закрили проект. Вдвічі прикро через те, що канадська компанія встигла втертись в довіру до громадян своєю своєчасною обіцянкою, а тепер згортає проект, майже без пояснень такого рішення, зазначаютьПатріоти України.

"Мені дуже шкода, і я відверто прошу вибачення і дякую усім користувачам, які разом зі мною щиро вірили в реалізацію та успіх цього проекту. Ситуація така: мого голосу недостатньо щоб самостійно продовжувати реалізацію проекту. Керівництво компанії відмовилося не лише від самостійної розробки мережі, але й від можливості її передачі будь-якій іншій стороні, яка б змогла допомогти мені виконати обіцяне вам", - повідомила співзасновниця української соцмережі Ukrainians Олександра Струмчинська на особистій сторінці у Facebook.

Про те, що в Україні може з'явитися нова соцмережа - альтернатива "ВКонтакте" канадські програмісти оголосили у травні цього року. Програмісти з компанії StartupSoft на чолі з українкою Олександрою Струмчинською пообіцяли, що безкоштовно створять для українців нову соціальну мережу Ukrainians. Вона буде доступною одразу на трьох платформах: web, iOS і Android. За перші 10 днів до соцмережі, яка ще перебуває в розробці, зареєструвалися близько 160 тис. користувачів. Розробники за цей час відкрили доступ до окремих розділів і функцій мережі.

Підвищення пенсій з 1 квітня зачепить не всіх українців: Все, що треба знати

четвер, 28 березень 2024, 14:37

З 1 квітня в Україні заплановане збільшення мінімальної зарплати, що вплине на деякі соціальні виплати, передають Патріоти України. Як пише biz.nv.ua, зокрема, після цього мають підвищитися пенсії громадян віком 65+ з повним страховим стажем (35 років...

"Сталося через укус кліща": Спливли подробиці смерті ексфутболіста збірної України Шершуна

четвер, 28 березень 2024, 14:24

Відомий український футболіст Богдан Шершунпомер 7 січня у Бельгії від раку мозку, до якого призвів укус кліща. При цьому лікарі надто пізно зуміли діагностувати тяжку хворобу, яка спричинила смерть ексгравця національної збірної у віці 42 років, пере...