Хіти тижня. "Спалився": У мережі знайшлися секретні фото сина терориста Гіві

На знімках Толстих позує в камуфляжі, на якому явно видно "герб" "ДНР".

Син терориста Гіві. Фото: ВК

У мережі знайшлася ще одна сторінка сина ліквідованого ватажка "ДНР" Михайла Толстих (Гіві) Сергія, де він явно демонструє свою участь в організації терористів, повідомляють Патріоти України.

Син Гіві веде її під ніком Сергій Брандт. Відзначимо, що він видалив першу сторінку після попердньої публікації про себе.

Є й фотографія, датована 2015 роком. На ній Толстих-молодший хизується камуфляжем в компанії хлопців в футболках "ДНР".

У списку його інтересів є і сторінки, присвячені вбитому ватажкові банди "Сомалі" Михайлу Толстих.

Нагадаємо, вперше про сина Гіві стало відомо в червні 2017 року. Тоді журналісти дізналися, що хлопця звуть Сергій і що він закінчив школу №12 в окупованому Іловайську Донецької області. Тоді ЗМІ стверджували, що він нібито збирається продовжувати вчитися в Україні.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...