Хіти тижня. "Спочатку подумав, що це фотошоп": Мережу вразив засмічений російський пляж (фотофакт)

Пляж засипаний палками, водоростями та іншим сміттям. посеред цього відпочивають люди, ніби нічого страшного чи незручного не бачать.

Не усе райдужно на російських пляжах. Фото: соцмережі.

У мережі виклали фото засміченого пляжу в російському Краснодарському краї. Пляж засипаний палками, водоростями та іншим сміттям. посеред цього відпочивають люди, свідчить фото, опубліковане на Twitter сторінці "П'ята Колонка", передають Патріоти України.

"Спочатку подумав, що це фотошоп. Але ні. Реальний пляж на одному з курортів Краснодарського краю. І люди справжні, живі. Лежать ось, загоряють", - пише автор поста. Користувачі пишуть, що таке майбутнє чекає і пляжі окупованого Криму.


У Міненерго відповіли, чи розглядають питання підвищення тарифів на електроенергію для населення

четвер, 28 березень 2024, 16:30

Міністерство енергетики України зараз не розглядає питання підвищення тарифів на електроенергію для населення. Про це 27 березня міністр енергетики Герман Галущенко заявив в ефірі національного телемарафону, фрагмент якого в Telegram опублікувала пресс...

Підвищення пенсій з 1 квітня зачепить не всіх українців: Все, що треба знати

четвер, 28 березень 2024, 14:37

З 1 квітня в Україні заплановане збільшення мінімальної зарплати, що вплине на деякі соціальні виплати, передають Патріоти України. Як пише biz.nv.ua, зокрема, після цього мають підвищитися пенсії громадян віком 65+ з повним страховим стажем (35 років...