Хіти тижня. Справа гірше, ніж здавалось: Про кривавий напад на школу в Улан-Уде знали друзі та однокласники нападників (відео)

Учень дев'ятого класу Антон Бічівін організував напад через погані оцінки.​

Свідок розповіла про напад у школі. Фото: скріншот з відео.

Учнів школи в російському військовому містечку Сосновий Бор під Улан-Уде, на яку було скоєно напад, попереджали про злочин, що готується. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на місцеву телерадіокомпанію "Тівіком". Їй подробиці розповів очевидець події. Цей коментар опублікований на YouTube-каналі ЗМІ.

"Девочка слала им в Viber, что не ходи в школу. Мальчики эти (нападники. - Ред.) сказали, предупредили, что "будет мясо". (Нападник. - Ред.) ворвался в 23 кабинет и нанес топором троим ребятам и учительнице ранения. Их увезли", - сказала жінка.

За її словами, у поранених пошкодження голови і спини, а в однієї з постраждалих відрубали палець. "Он из 9-Б ворвался в кабинет 7-А. Был (урок. - Ред.) русский язык и литература", - додала свідок. Пов'язаний з пропагандистським ресурсом Life Telegram-канал Mash пише, що учень дев'ятого класу Антон Бічівін організував напад через погані оцінки.

"По предварительным данным, ученик 9-го класса Антон Бичивин организовал нападение на школу в Бурятии из-за двойки в четверти. Парень не сумел вытянуть русский язык. "Параша" означала автоматический недопуск к экзаменам. После этого Антон решил мстить", - йдеться в повідомленні.

Також спільнота навела свідчення учениці, яка перебувала в класі в момент нападу. "Мы сидели на уроке, тут к нам ворвались и кинули бутылку. Она взорвалась, и шторы загорелись. Мы выбежали, девочку из нашего класса повалили и топором по голове дали несколько раз. Потом ещё одной девочке ножом по лицу дали. Это был кошмар!" - розповіла вона.

Що стосується вчительки, яка також постраждала в кривавій різанині, то їй надали попередню медичну допомогу, вона в свідомості і розмовляє. "У Сосновому Бору у шпиталі їй зашили голову, зараз відвезли в лікарню швидкої медичної допомоги, вона в свідомості, розмовляє", - розповів її син.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...