Хіти тижня. Справу закриють: Правозахисник пояснив, чому Зайцева вийде на свободу

На все про все - півроку, вважають правозахисники з "Стоп корупція", - ніякої відповідальності не буде.

Фото: ki.ill.in.ua

Винуватиця смертельного ДТП в Харкові Олена Зайцева напевно уникне покарання. Таку думку "Обозревателю" висловив координатор організації "Стоп корупції", правозахисник Богдан Хмельницький, повідомляють Патріоти України.

"Так, дівчині була обрано запобіжний захід - утримання під вартою. Просто для того, щоб громадськість була спокійна, що вона сидить у в'язниці. Але я впевнений, що через півроку справу закриють і вона вийде", - спрогнозував правозахисник.

"Питання було не в запобіжному заході, а у відповідальності. Я впевнений, що ніякої відповідальності не буде", - заявив він.

"Але ця справа має такий резонанс у ЗМІ - невже це не стане гарантією того, що винні будуть покарані?" - запитали журналісти. "Я впевнений, що це не означає нічого", - відповів Хмельницький.

Нагадаємо, 18 жовтня близько 20:45 в Харкові на вулиці Сумській сталася страшна аварія - позашляховик Lexus влетів у натовп людей після зіткнення з іншим авто. За кермом позашляховика була 20-річна Олена Зайцева. Жертвами аварії стали 5 осіб.

Перевтілення, що вражає! Дівчина з ожирінням з дитинства за рік схудла на 45 кілограмів і розкрила свій секрет (фото)

вівторок, 19 березень 2024, 7:23

Жителька Австралії, яка з дитинства страждала від зайвої ваги, схудла на 45 кілограмів за рік завдяки ходьбі та правильному харчуванню. Її історію розповідає New York Post, . 25-річна Саманта Абреу виросла у родині вихідців із Португалії. З раннього ві...

Ризики вкрай великі: "Зарплатне" бронювання остаточно розділить українське суспільство, - експерт

вівторок, 19 березень 2024, 7:15

Модель економічного бронювання, яка передбачає звільнення від мобілізації українців із зарплатою від 35 тис. грн, породжує багато розмов серед українського суспільства й серед військових зокрема, і посилює розкол у суспільстві. Про це заявив радник МВС...