Хіти тижня. Справжнє стихійне лихо: Хасиди в Умані залишили величезні гори сміття

Поломники весело відсвяткували Новий рік Рош Ха-Шана в Умані. Після гучних радощів місто перетворилося на суцільне звалище.

Відзначимо, іудейський єврейський Новий рік Рош Ха-Шана святкують два дні поспіль, коли на небі з'являється молодий місяць. Щорічно тисячі євреїв-хасидів здійснюють паломництво в Україну, щоб відвідати могилу засновника хасидизму цадика Нахмана, яка розташована в Умані, передають Патріоти України.

Цього року до Умані на святкування іудейського Нового року прибули понад 35 тисяч паломників з 12 країн світу.

Слуга Гетманцев похвалився, що оподаткував PornHub в Україні

п’ятниця, 3 травень 2024, 5:00

Відтепер для нього то чесна та пристойна фірма. Канадська компанія Aylo (раніше MindGeek), якій належить порнографічний сервіс PornHub, зареєструвалася платником ПДВ в Україні як постачальник електронних послуг. Про це повідомив голова податкового комі...

Відсутність екіпажу дало змогу оптимізувати геометрію Manta Ray: У США завершили тестування підводного безпілотника для довготривалих місій (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 3:25

Прототип безпілотного підводного апарату Manta Ray завершив випробування у воді біля узбережжя Південної Каліфорнії в лютому і березні 2024 року. Про це повідомляється на сайті DARPA. . Випробування продемонстрували гідродинамічні характеристики в мор...