Хіти тижня. Справжній жах: У Росії підліток відтяв собі голову бензопилою (фото)

15-річний Павло Матвєєв вийшов у сад свого будинку і відрізав голову бензопилою після того, як програв у комп'ютерній грі Про це пише британське видання Mirror, повідомляють Патріоти України.

В даний час поліція порушила кримінальне розслідування відносно "підбурювання до самогубства". Тіло молодого Павла було знайдено в селі Могочін, Росія.

Російські ЗМІ цитували місцеві джерела, кажучи, що він був залежний від комп'ютерної гри, яку купила для нього його мати .

На державному російському телеканалі НТВ повідомлялося: "Підліток з Томської області покінчив життя самогубством після того, як втратив комп'ютерну гру".

Незрозуміло, яку комп'ютерну гру він грав, але жінка-джерело сказала, що Павло годинами сидів за своїм комп'ютером і що його "нерви здали після провалу".

Місцеве відділення Слідчого комітету Росії не дало ніяких докладних відомостей у справі Павла, крім як підтвердження порушення кримінальної справи в порядку підбурювання до самогубства.

Австралієць здійснив заплив на каное виготовленому з величезного гарбуза (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 9:05

Житель австралійського штату Новий Південний Уельс організував сплав по річці на величезному гарбузі, повідомляє ABC News. . За словами Пікока, 407-кілограмовий гарбуз на ім'я Тормунд, названий на честь персонажа Гри престолів, став найбільшим гарбуз...

Оце так! Популярна спеція за вартістю наздогнала золото

четвер, 18 квітень 2024, 8:50

Одна з найпопулярніших у світі спецій - шафран - подорожчала до золотого рівня. Ці прянощі цінуються за складність виробництва. До того, ж як пише турецьке видання Haber Turk, вона здебільшого росте у країнах, де в останні десятиліття спотерігаються ко...