Хіти тижня. "Справжніх патріотів мало. Всі решта нехай не сміють говорити, що вони українці!": Актор з РФ, який воює за Україну на Донбасі, вразив проникливою промовою

Артист зараз воює добровольцем.

Анатолій Пашинін. Фото:скрін відеоРосійський актор Анатолій Пашинін, який пішов воювати в лавах Української добровольчої армії (УДА), заявив, що справжніх українців зараз можна перерахувати на пальцях, а решту населення він вважає байдужою масою, яка не має права відносити себе до народу.

З такою жорсткою промовою він виступив, коментуючи подвиг всесвітньо відомого оперного співака Василя Сліпака, який залишив сцену заради боротьби за незалежність України від Росії і загинув на Донбасі. Своєю думкою Пашинін поділився в інтерв'ю журналістці Соні Кошкіній в її програмі "KishkiNa", передають Патріоти України.

"Він усе залишає і приїжджає сюди, все своє життя поклавши. Думаєте, для того, щоб стати героєм в Україні? Ні! Щоб стати вічним докором українцям. Точніше тому, що від них залишилося. Тому що українців залишилося - от ідіть перерахуйте. Ну і на передку ще. Все! Все інше - пардон!

Нехай називаються громадянами України, нехай називаються ким завгодно - запорожцями, черкащанами, сумчанами. Але нехай не сміють говорити, що вони українці! Їм не потрібна Україна! Їм зашибісь, чи стікає Україна кров'ю, чи вмирають мої побратими, загинув Чорномор чи ні. Їм пофіг!" - емоційно прокоментував актор-доброволець байдужість багатьох представників українського суспільства до кровопролитної війни в їхній країні, яка триває вже п'ятий рік.

Вислухавши його позицію, Кошкіна запитала у Пашиніна, чи не згоден він з тим, що звичайні люди не можуть думати про такі трагедії кожну мить свого життя. Однак він відповів їй, що саме для того, щоб не думати про все це, він і вирішив вступити до лав УДА.

Накивала п'ятами чи спіймали? У Росії зникла ексдружина затриманого за хабарі заступника Шойгу

середа, 24 квітень 2024, 18:43

Родичі ексдружини затриманого за хабарі заступника міністра оборони РФ Тимура Іванова - Світлани Захарової - не можуть зв'язатися з нею. Згідно з непідтвердженими даними, 50-річна жінка, відома також під прізвищами Маніович та Іванова, могла бути затри...

Через новий закон про мобілізацію? Українці почали масово дарувати авто - МВС розкрило статистику

середа, 24 квітень 2024, 18:22

У квітні в сервісних центрах МВС спостерігається значне збільшення кількості реєстраційних процедур. З початку місяця було оформлено 110 997 заяв за договорами купівлі-продажу. Також останнім часом значно збільшилась кількість перереєстрацій автотрансп...