Хіти тижня. Спущені штани, обгорілі руки та важка смерть: Пілотом збитого в Сирії російського штурмовика міг бути зрадник України

Чи загинув майор до того, як його тіло знайшли сирійці, чи після - наразі не відомо. Однак повстанці, як правило, не беруть у полон військових льотчиків РФ та Асада, через звірства над цивільними, що ті коять з часів штурму Алеппо.

На місці падіння російського літака в Сирії. Фото: соцмережі.

Пілотом збитого 3 лютого в Сирії російського літака-штурмовика був уродженець Сімферополя Роман Філіпов. Він раніше служив в українській армії і зрадив батьківщину. Про це повідомляє "Новая Газета", передають Патріоти України.

Вдень 3 лютого з'явилась інформація про те, що у сирійській провінції Ідліб збито російський військовий літак-штурмовик Су-25. В Міноборони Росії повідомили, що пілот літака загинув.

У телеграм-каналі "Наблюдатель" опубліковано лист, який нібито виявили в одязі пілота збитого Су-25. Там також зазначено ім'я "Роман Філіппов".

Група незалежних розслідувачів Conflict Intelligence Team у своєму Twitter повідомила, що літак, який був збитий, базувався в Криму на аеродромі Бельбек. Також ця група пізніше виявила непрямі докази, що на момент приземлення пілот був ще живий і намагався врятуватись від своїх убивць.

Також повстанці поділилися світлиною із тілом самого загиблого пілота:

Пізніше військовий журналіст Юрій Бутусов підтвердив "кримську прописку" Філіппова, однак заперечив його службу у складі ЗСУ. При цьому визначив загиблого як одного з кращих асів російських ВПС, що додає перемозі повстанців ще більше слави у нерівному бою з повітряним карателем Путіна. Адже на рахунку російської штурмової авіації у Сирії тисячі загиблих вояків спротиву та ще більше старих, жінок та дітей.

Суд виніс вирок тренеру з Харківщини за згвалтування 11-річного хлопця: Шокуючі подробиці справи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:44

15 квітня Городоцький районний суд Львівської області виніс вирок керівнику громадської організації “Десантно-спортивний навчально-тренувальний центр” у Чугуєві. Чоловіка визнали винним у розбещенні, сексуальному насильстві та зґвалтуванні 11-річного х...

Це може здивувати! Які професії значно підвищують ризик деменції - дослідження

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:30

Вчені дійшли висновку, що рутинна робота може сприяти погіршенню когнітивних здібностей і навіть стати передумовою розвитку деменції через невисокий рівень мозкової стимуляції під час професійної діяльності. Про результати дослідження пише CNN, переда...