Хіти тижня. Стало відомо про дивне останнє прохання вбитої ''дівчини з валізи'' (відео)

Дарина Білоус телефонувала сестрі незадовго до вбивства.

Дарина Білоус. Фото: соцмережі.

Перед загибеллю "дівчина з валізи" Дарина Білоус із Дніпра переслала сестрі фотографії зі своїм хлопцем. Про це в ефірі телеканалу "Україна" розповіла сама сестра загиблої Катерина Шевченко, передають Патріоти України.

"25 грудня мені прийшли повідомлення, що Даша якісь фотографії скинула, на яких вона була з хлопцем. Вона сказала, що їй ніде зберігати ці фото і попросила їх не видаляти. Також попросила нікому не говорити про ці знімки", – повідомила дівчина.

Також Шевченко зазначила, що Білоус їй дзвонила перед Новим роком із дивним проханням. "Десь 30 грудня вона мені зателефонувала і попросила, щоб я сказала її хлопцю, що вона їде до мене в Київ святкувати Новий рік. Потім вона подзвонила, я поговорила з її хлопцем. Після Даша сказала мені, що подзвонить ще, але цього не відбулося. Це була наша остання розмова", – поділилася Катерина.

У студії ток-шоу повідомили, що в період з 31 грудня по 2 січня Дарина перебувала в київському готелі "Україна", але невідомо з ким.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...