Хіти тижня. Стріляли в голову: У Дніпрі у власному будинку вбили сім'ю бізнесменів

Пара нещодавно продала квартиру, щоб розрахуватися із боргами. Можливо, ці гроші і шукали злочинці.

Злочинці вбили бізнесмена та його дружину. Ілюстрація: 112 Україна.

У приватному триповерховому будинку в ніч із 13 на 14 грудня виявили тіла сімейної пари з вогнепальними пораненнями в голову. Про це повідомило джерело "Обозревателя", передають Патріоти України.

За його інформацією, загиблих виявили в цокольному поверсі особняка. Надзвичайна подія сталася у селищі Самарівка на території садового товариства "Черешня".

Чоловікові й жінці було 62 і 52 роки відповідно. Злочинець (-і) зробили один постріл у голову чоловіка і два в голову його дружини. Судячи зі слідів, глава сім'ї чинив опір - у минулому він професійно займався боксом.

Будинок сімейної пари виділявся на тлі інших будівель, які розташовані поряд - три поверхи, хороший ремонт. "До 2014 року чоловік займався постачанням продуктів харчування на "Укрзалізницю". Однак після Революції гідності зв'язки з керівництвом підприємства розірвалися, тендери вже не вдавалося виграти. У сім'ї почалися фінансові проблеми. За останньою інформацією, пара недавно продала квартиру, щоб розрахуватися із боргами. Можливо, ці гроші і шукали злочинці", - розповіло джерело.

Із території домоволодіння зник автомобіль Toyota, також відомо, що злочинці забрали різне майно, зокрема зареєстровану мисливську рушницю.

У 18 років обійшла 15 військкоматів: Мережу вразила історія операторки дронів із Харкова

понеділок, 6 травень 2024, 23:49

19-річна Анастасія із Харкова стала першою операторкою БПЛА у 128-й бригаді Сил територіальної оборони Збройних сил України. До війська вона долучилася пʼять місяців тому, проте це було не легко: дівчина отримала відмову у 15 військкоматах, її не хотіл...

З якими хворобами звільняють від мобілізації - оновлений перелік

понеділок, 6 травень 2024, 23:38

У період дії воєнного стану та загальної мобілізації є громадяни України, яких не можуть призвати до армії через наявність певних хвороб. У чинному законодавстві чітко розписаний увесь їх список хвороб, передають Патріоти України. Так, у Законі України...