Хіти тижня. "Суд був більше схожий на шоу": Винуватець смертельної ДТП у Харкові втік до "ДНР" (відео)

ДТП сталася майже 2,5 роки тому.

Мати загиблого хлопця. Фото:скрін відео

Винуватець смертельної ДТП в Харкові на вулиці Сумській, яка відбулася майже 2,5 роки тому, втік в "ДНР". Міський суд так і не покарав горе-автомобіліста. Про це під час марафону Oboz TV "Трагічні ДТП. До і після" розповіла мати загиблого в тій аварії хлопця Ілона Крупеніна, передають Патріоти України.

"Вбивця мого сина, не побоюся цього слова, Євген Бєлік зараз спокійно живе в Донецьку", - повідомила вона. "Досудове розслідування велося правильно і оперативно, проте сам суд був більше схожий на шоу", - розповіла жінка.

За її словами, в суді кілька разів зникало світло під час відповідного засідання. Крім того, диск з відеодоказами виявився зіпсованим. Захищав винуватця ДТП відомий в місті адвокат, який не раз давав зрозуміти родині загиблого Влада, що в суді "все схвачено".

У залі суду все-таки показали відео моменту наїзду. Мама загиблого розповіла, що на ньому було видно, як "син відлетів, як кегля". Після цього хлопець провів 40 днів у комі. З дня аварії і до моменту смерті Влада сім'я винуватця не зв'язувалася з його родичами.

Пізніше чоловік зник. Родині Влада стало відомо, що він нібито проходить лікування в одному з медичних закладів "МВС ДНР".

Ілона Крупеніна навіть бачила в інтернеті оголошення, складені Бєліком, про надання послуг з установки сантехніки в окупованому Донецьку. На даний момент Бєліка оголошено в розшук. Незважаючи на це, нещодавно він з'являвся на території Харківської області, розповіла мама жертви аварії.

У Євпаторії понад 200 тварин загинули під час пожежі у зоопарку

вівторок, 16 квітень 2024, 11:44

В тимчасово окупованій Євпаторії вночі згорів екзотаріум Тропік-парк, на пожежі врятовано жінку та двох ведмедів. Про це повідомляють російські ЗМІ у вівторок, 16 квітня.Зазначається, що повідомлення про спалах надійшло до служби порятунку о 02:33. Вог...

Готові відкритися уже через місяць: В аеропорту "Київ" заговорили про відновлення польотів

вівторок, 16 квітень 2024, 9:57

Міжнародний аеропорт "Київ" (Жуляни) готовий приймати пасажирів через місяць з моменту відкриття авіаперевезень. Коли саме це станеться, поки що невідомо, проте керівництво "Києва" запевняє, що всі технічні пошкодження аеропорту можна швидко усунути. П...