Хіти тижня. Суддя, який влаштував смертельну ДТП у Києві, відзначився цинічною заявою на адресу жертви, - родичка загиблого

Родина загиблого чоловіка сподівається на справедливе покарання для винуватця ДТП.

Винуватець смертельної ДТП суддя Корнієнко. Фото:Обозреватель

Суддя Сергій Корнієнко, який задавив чоловіка на вулиці Васильківській у Києві, кинув цинічну фразу відразу ж після аварії. Про це в інтерв'ю Обозревателю розповіла племінниця загиблого Вероніка Моргенштерн, зазначають Патріоти України.

- Ви написали в Facebook, що ЗМІ подали інформацію про трагедію абсолютно невірно. Розкажіть, як все було насправді?

- Мій дядько з дружиною стояли і чекали маршрутку на пішохідній частині. За бровку вони не виходили. Просто стояли і чекали. І тут в них в'їхав цей суддя на Land Rover, збив дядька на смерть, як то кажуть. Його відкинуло метрів на 10-12. Після цього Корнієнко поїхав до світлофора, а потім розвернувся і повернувся назад.

- Тобто хотів втекти, а потім передумав.

- Напевне так. Або Корнієнко не відразу зрозумів, що накоїв. Коли він вийшов з машини, то почав спілкуватися з дружиною дядька. Вона, звичайно ж, була в шоці. Потім вже стало зрозуміло, що від нього йшов сильний перегар.

- Потім, якщо я правильно зрозумів, приїхала Нацполіція і склала протокол, по якому Корнієнко їхав на зелене світло. Чи як все було?

- Та все так. Але дорогу ніхто не перебігав! Вони стояли в десяти метрах від світлофора. Але суддя теж сказав дружині: "Я їхав на зелене світло".

- Це все, що він сказав в той момент? Чи ж було щось ще?

- У дядька якраз почалися судоми, якось він рухався. Корнієнко сказав: "Ворушиться? Значить буде жити".

- Я так розумію, ви зараз активно спілкуєтеся з адвокатами. Що вони кажуть?

- Так, ми вже переговорили з п'ятьма адвокатами. Буде ще й журналістське розслідування. Кажуть, що, швидше за все, ми зможемо домогтися, щоб його посадили. Ми хочемо справедливості.

"Немає чим за газ та світ заплатити": Народний артист розповів, яку пенсію отримують легендарні українські співаки

середа, 24 квітень 2024, 19:41

Відомий співак, композитор та народний артист України Іван Попович заявив, що має пенсію 5 тис. грн в місяць. Також він розповів про тяжку долю багатьох українських зірок після завершення кар'єри, передають Патріоти України. Попович повідомив, що пенсі...

Накивала п'ятами чи спіймали? У Росії зникла ексдружина затриманого за хабарі заступника Шойгу

середа, 24 квітень 2024, 18:43

Родичі ексдружини затриманого за хабарі заступника міністра оборони РФ Тимура Іванова - Світлани Захарової - не можуть зв'язатися з нею. Згідно з непідтвердженими даними, 50-річна жінка, відома також під прізвищами Маніович та Іванова, могла бути затри...