Хіти тижня. Сувора Троєщина: У Києві сталася масова бійка в тролейбусі (фото)

Для того, щоб втихомирити бійку, приїхали 4 патрулі поліції.

У тролейбусі почалася масова бійка. Фото: соцмережі.У Києві на вулиці Теодора Драйзера сталася масштабна бійка в тролейбусі. Про це повідомляє dtp.kiev.ua на сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Навпроти відділення поліції о 23:15 у тролейбус зайшли п'яні люди і, представившись кондукторами, почали приставати до пасажирів, теж не дуже тверезих", - йдеться у повідомленні. Під час бійки декілька осіб отримали тілесні ушкодження.

У одного з учасників - закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, розірваний палець. Також наголошується, що половина салону тролейбуса забризкана кров'ю. Для того, щоб втихомирити бійку, приїхали 4 патрулі поліції.

Життя повністю змінилось: Пара під час ремонту в кухні знайшла схований скарб на кругленьку суму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:55

Пара була приголомшена, коли під час ремонту будинку розкопала бетонну підлогу в кухні й знайшла захований скарб вартістю 60 000 фунтів стерлінгів (майже три млн гривень). Про це пише Mirror, передають Патріоти України. Роберт та Беккі Фукси розкопувал...

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...