Хіти тижня. Святії скрепи: На Уралі організували автомобільний хресний хід на Донбас з іконою Путіна і дзвіницею (фото)

В ході беруть участь 5 автомобілів, в тому числі броньований Ford (колишня машина інкасаторів) і автомобіль з перевізною дзвіницею.

У Єкатеринбург 15 липня прибудуть учасники автомобільного хресного ходу "Велика Росія", який проходить від Магадану до Донбасу. Про це повідомляє Znak, передають Патріоти України.

Як розповів координатор свердловського відділення "Національного громадського руху" (НОД, виступає організатором хрестового ходу) Єгор Волков, так званий автомобільний хрестовий хід стартував з Магадана 12 червня.

Його організатори мають намір побувати в 80 російських містах і завершити свою подорож в Луганську і Донецьку 28 серпня. Довжина маршруту складе близько 20,7 тисяч кілометрів. За словами учасників автопробігу, його мета – "скріпити найбільше число міст і відновити єдність з наступним після Криму відірваним від Великої Росії регіоном "русского мира" – Новоросією".

В ході беруть участь 5 автомобілів, в тому числі броньований Ford (колишня машина інкасаторів) і автомобіль з перевізною дзвіницею. В автопробігу учасників супроводжує Казанська ікона Божої Матері "Державний Покров", написана спеціально для цього заходу соратниками "Нода", що живуть при монастирі в Уфі.

Посередині ікони зображена георгіївська стрічка, зверху якої – образ Богородиці, а знизу – лідери народного ополчення в боротьбі з поляками в 1612 році Кузьма Мінін і Дмитро Пожарський, яких НОД вважає своїми батьками-засновниками.

Після закінчення подорожі учасники мають намір подарувати «намолену» ікону російському президенту РФ Володимиру Путіну для "підтримки на майбутніх президентських виборах". За словами Волкова, ікона буде передана через московську митрополію.

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...