Хіти тижня. "Світився" не гірше новорічного дерева: Як побитий Савченко відкривав головну ялинку Миколаєва (фото, відео)

Очільник Миколаївської ОДА привітав городян з відкриттям ялинки, шокувавши жителів міста своїм зовнішнім виглядом.

Фото: Novosti-N.Губернатор Миколаївської області Олексій Савченко з'явився e несподіваному вигляді на відкритті новорічної ялинки в Миколаєві, повідомляють Патріоти України з посиланням на сайт Новости N.

На обличчі у губернатора Савченко видно серйозні гематоми і синці після ударів, а на носі пов'язка, як при переломі.
Олексій Савченко привітав городян з відкриттям ялинки, шокувавши жителів міста своїм зовнішнім виглядом.

При ближчому розгляді фотографій помітно, що у губернатора заклеєна пластиром ще і брова. Глядачі таємниче перешіптувались і кивали в бік голови ОДА, припускаючи, що його хтось сильно побив.

У прес-службі ОДА відповіли, що питання появи травм на обличчі губернатор не коментує.

Як відомо, Олексій Савченко 19 грудня повернувся до Миколаєва після двотижневої відсутності. Весь цей час він перебував у Києві. Так що синці і розбитий ніс він привіз зі столиці.

"І це всього за 12 днів": У Словаччині збір для України наближається до чотирьох мільйонів євро, - ЗМІ

субота, 27 квітень 2024, 15:41

У Словаччині кампанія громадянського збору коштів на допомогу Україні наближається до чотирьох мільйонів євро: люди назбирали великі гроші за 12 днів, в той час як словацький уряд "страйкує" участь у чеській ініціативі щодо допомоги українцям, передают...

Бідолаха почув хруст кісток та закричав від болю: У Туреччині стоматолог вкрутив зубний імплантат у мозок пацієнта

субота, 27 квітень 2024, 15:14

У Туреччині чоловік звернувся до стоматолога із зубним болем, після чого опинився у лікарні, де йому видалили зубний імплантат з порожнини мозку. Про це пише Metro, передають Патріоти України. 40-річний Рамазан Йилмаз звернувся до приватної клініки у Б...