Хіти тижня. Сибірська тигриця сама прийшла до людей по допомогу

У північному селі Солонцові, що у Російській Федерації, трапилася неймовірна історія.

Сибірські тигри, які живуть у сніжних східних широтах, зазвичай уникають людського контакту. За оцінками вчених, їх лишилося лише зо 500 одиниць. Однак нещодавно дика тигриця приглушила всі свої інстинкти і фактично попросила людей про допомогу, - передають Патріоти України з посиланням на місцеві ЗМІ.

Тварина, яка страждала від болісних проблем з яснами і не могла більше їсти, просто прийшла і лягла на ганку будинку на околиці села. Ранком її знайшов місцевий житель Олексій Хайдєєв. "Він хотів вийти на двір, але не зміг прочинити двері, а коли почав їх штовхати, то почув ричання", – описує ситуацію московський журналіст видання The Daily Mail.

Чоловік повернувся у будинок і почав телефонувати у всі служби екстреної допомоги. Рятувальники, які приїхали на виклик, приспали тварину, а потім перевезли її до реабілітаційного центру в селі Олексіївка.

Фахівці виявили, що пацієнтці близько десяти років і діагностували запалення у верхній щелепі звіра. "Тигриця вела себе абсолютно мирно, наче вона чекала допомоги", – розповів директор Центру "Амурський тигр" Сергій Арамільов.

За даними видання "Взгляд", звіра транспортували аж у Приморський край. Ветеринари наразі шукають шляхи вирішення її стоматологічних проблем, бо тигриця надто слабка, щоб витримати загальну анестезію.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...