Хіти тижня. Сильній половині людства слід регулярно вживати каву, щоб зберегти чоловічу силу і убезпечитись від раку - вчені

В день чоловікові оптимально випивати 2-3 чашки натуральної кави.

Вживати каву не варто в тому випадку, якщо чоловік регулярно налягає на спиртні напої. Можна отримати масу проблем зі здоров'ям, через підвищеного артеріального тиску і загрози інфаркту.

Вчені одного з італійських інститутів оприлюднили дані дослідження, де вивели ідеальну формулу захисту від раку простати. З цього витікає, що натуральна кава має велику кількість цілющих для здоров'я речовин, але вважається найбільш корисною, зі зрозумілих причин, для чоловіків, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Як відомо, рак передміхурової залози є найпоширенішим захворюванням у чоловіків після 40 років, але на практиці зустрічаються і зовсім молоді пацієнти. У зв'язку з невтішною статистикою, вчені шукали, як можна захистити чоловіка від цього онкологічного захворювання.

Протягом декількох років досліджували збирали дані у семи тисяч чоловіків щодо їх способу життя і раціону харчування. Зіставивши усю отриману інформацію, вчені прийшли до одноголосного рішення - ті, хто п'є натуральну каву кожен день, хворіють на рак простати в 2 рази рідше.

Також, вдалося з'ясувати, що саме кофеїн володіє секретною властивістю зупинки росту ракових клітин, тому що інші чоловіки, які вживають каву без кофеїну, потрапляли в ту ж групу ризику з раком передміхурової залози, що і всі інші, хто кави не п'є взагалі.

За словами дослідників, в день чоловік може випивати 2-3 чашки натуральної кави. Це дозволить самостійно захиститися від онкології, а якщо чоловік все-таки захворіє, то матиме набагато більше шансів вилікуватися, адже під впливом кофеїну ракові клітини не можуть так швидко ділитися і утворювати пухлина.

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...