Хіти тижня. Символу двох Майданів пригадали слова про "громадянську війну" в Україні та поїзки в ОРДЛО

Чи були ті заяви словами засмученої жінки, щирим переконанням співачки та громадського діяча? Чи "реверанс" російським окупантам задля звільнення українських заручників? Руслані варто пояснити.

Руслану Лижичко, українську співачку, піддали жорсткій критиці за те, що на початку військових дій на Донбасі вона назвала конфлікт «громадянською війною», - передають Патріоти України з посиланням на Обозреватель.

Нещодавно в інтернеті з'явилося свіже інтерв'ю співачки, в якому вона розповідає, що Захарченко отримав зброю від РФ, і вона була свідком цього. Однак в мережі співачку вилаяли за протилежні висловлювання, з якими вона виступила в 2014 році, вперше приїхавши з Донбасу. «Коли вона приїхала тільки з Донбасу, вона по-іншому говорила», - зауважили в одному з коментарів.

«Я перша била себе в груди і кричала, що в Україні немає громадянської війни. Але я приїхала туди і побачила, що снаряди летять в своїх же. Ось до чого відноситься мій головний на сьогодні меседж: Стоп вогонь! Припинити вогонь по своїм!», - заявляла Руслана в інтерв'ю УНІАН в 2014 році.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...