Хіти тижня. "Ты, к*нченная, выйди отсюда. Пошла ты на х*р": У Миколаєві маршрутчик "накинувся" на вагітну дівчину (фото, відео)

Після приїзду поліції перепалка так і не вщухла. Патрульні були змушені запросити всі сторони конфлікту в відділення поліції.

Фото: 0512.com.ua

У суботу ввечері, 28 жовтня, в центрі Миколаєва на зупинці "Соборна" стався конфлікт через небажання водія маршрутного таксі №1 прийняти 500-гривневу купюру, якою хотіла розплатитися вагітна дівчина, повідомляють Патріоти України з посиланням на місцеве видання 0512.com.ua.

Дівчина Юлія зайшла в маршрутне таксі №1 ще на проспекті Героїв України. Біля входу вона спробувала розплатитися купюрою в 500 гривень, але водій її так і не прийняв, пославшись на відсутність здачі. За словами Юлії, в її сторону відразу ж посипалися образи і матюки.

Вже на зупинці "Соборній" дівчину чекав чоловік, який і заблокував "маршрутку". У результаті всі пасажири маршрутного таксі покинули автомобіль та розійшлися по інших маршрутних таксі.

"Ты, к*нченная, выйди отсюда. Пошла ты на х*р" - вот так он мне говорил. Так и сказал. Люди сидели и говори ему: "Слова подбирай"... Я же не бесплатно еду, он мне просто был обязан дать сдачу. Так же и в магазинах, вы приходите и говорите: "Мне все равно, это не мои проблемы". Вам должны дать сдачу. Это не нормально", - эмоционально прокомментировала ситуацию девушка", - пише видання.

Після виходу з маршрутного таксі чоловік дівчини викликав поліцію, яка приїхала на місце виклику через 25 хвилин. Навколо маршрутки в цей час зібралися люди, деякі з яких почали підтримувати "маршрутчика" і звинувачувати молодих людей у зриві роботи транспорту.

Перший час водій автомобіля не виходив на вулицю, але коли до маршрутки підійшли кілька обурених "простоєм" жінок, він вийшов і почав звинувачувати молоду пару.

Це був грандіозний центр розваг 1960-80-х для дітей, молоді та їхніх батьків: Ось яким був київський Гідропарк у час свого першого розвіту. Фотонастальгія

субота, 18 травень 2024, 9:32

Гідропарк замислювався як провідний осередок розваг та відпочинку столиці УРСР. Тому влада не шкодувала коштів, зокрема валюти, щоб облаштувати атракціони кращими імпортними зразками свого часу. До Діснейленда було далеко, але багато в чому це вдалося

Кузьма мав неймовірно гостре почуття справедливості: Під час евакуації пораненого смертельне ураження отримав наймолодший з «Госпітальєрів»

субота, 18 травень 2024, 9:23

Олександр Кучерявенко надавав домедичну допомогу від початку вторгнення, останній рік — у складі добробату «Госпітальєри». . 17 серпня Сашкові мало виповнитись 22 роки. Після закінчення школи він вступив в університет на лікаря-фізіотерапевта, але кин...