Хіти тижня. "Ты смотри, бл*, как вы, с*ка, хохлы оху*ли": На комунальному підприємстві Кривого Рогу напали на журналіста (відео)

Журналісти місцевих ЗМІ приїхали на територію депо КП "Швидкісний трамвай" для з'ясування обставин загибелі кількох бездомних собак.

Фото:скрін відео

У Кривому Розі на території комунального підприємства "Швидкісний трамвай" оператора інформаційного порталу "Перший криворізький" вдарив чоловік, який представився заступником начальника охорони КП. Про це повідомив очевидець події відомий криворізький блогер Кирило Кризаліс, передають Патріоти України.

18 липня, журналісти місцевих ЗМІ приїхали на територію депо КП "Швидкісний трамвай" біля станції "Площа праці" для з'ясування обставин загибелі кількох бездомних собак. За інформацією місцевих жителів, чипованих собак труїли на території підприємства і скидали їх трупи в яму. Одна з місцевих жительок навіть зафіксувала на відео, як в муках вмирають тварини.

Приїхавши на місце події, журналісти намагалися з'ясувати всі обставини справи. Оператора інформаційного порталу намагалися вигнати з території підприємства, стверджуючи, то він потрапив на неї незаконно.

- Бігом з території, зараз затримаю ще й наручники одягну, - заявив чоловік, який представився як заступник начальника охорони КП.

Після цього він заявив, що на територію об'єкту, що охороняється, проник "невідомий". Журналіст відповів, що тільки що показував йому посвідчення, а ось посвідчення чоловіка не бачив. Замначальника охорони почав діставати своє посвідчення, коментуючи при цьому:

Ты смотри, бл*, как вы сука, хохлы ох***ли.

- А ты русский?

- Да, я русский, бл*, - заявив чоловік і накинувся на журналіста. Він завдав йому удар рукою по обличчю. Після цього на місце події була викликана поліція і журналіст написав заяву про напад на нього.

Як повідомили в прес-службі Криворізького відділу поліції, особу нападника встановлена. Зараз вирішується питання про кваліфікацію справи і внесення відомостей в ЄРДР.

Джерело: 0564.ua

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...