Хіти тижня. Та, що називає екс-чоловіка "клятим бандерівцем": Відома актриса та телеведуча брутально порушила ПДР та поскандалила з київськими патрульними

Сніжана Єгорова тривалий час ігнорувала прохання патрульного пред'явити водійські права.

Сніжана Єгорова посварилася із поліцією. Фото: скріншот з відео.

Телеведуча Сніжана Єгорова спричинила скандал з поліцією, порушуючи правила дорожнього руху. Відео словесної перепалки вона виставила у Facebook. Згодом видалила. Але запис зберігся - його оприлюднив киянин Мирослав Олешко, передають Патріоти України.

Єгорову обурив перекритий центр під час проведення марафону в центрі Києва 8 жовтня. Вона запізнювалася на прямий ефір, який мав проходити в студії каналу на вул. Мечникова, 2.

Із розмови на відео стає зрозуміло, що ведуча намагалася проскочити по тротуару повз поліцейські загородження. Але їй це заборонили. "Киянам і пресі не повідомляли про перекритя доріг заздалегідь, тепер я спізнююся на прямий ефір, який повинен початися на каналі "Прямий", - сказала на камеру ведуча.

Єгорова показувала своє посвідчення і вимагала пропустити її, бо "вона - представник преси". "Проїзд обмежений. Це не дає Вам права проїзду. Беріть свою прес-карту і йдіть пішки. Ви - не особлива. Я вас не пропущу", - пояснив їй патрульний Павло Русинчук.

Під час перепалки у салоні плакала донька Єгорової Аріна. Телеведуча тривалий час ігнорувала прохання патрульного пред'явити водійські права. Зрештою поліцейський з'ясував, що у ведучої закінчився термін дії страхового поліса. Патрульні виписали Єгоровій штраф у розмірі 425 грн.

Нагадаємо, що раніше Єгорова опинилася у центрі уваги ЗМІ та соцмереж через сварку із екс-чоловіком.

"Дістав з-під завалів трьох людей": У Дніпрі 14-літній підліток допомагав рятувати постраждалих після атаки РФ (фото)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:52

Місцеві журналісти також поспілкувались з юним рятувальником. Тимофій мешкає неподалік п'ятиповерхівки, в яку влучив ворожий снаряд. Він відразу прибіг на місце трагедії та почав допомагати рятувальникам. Юнак допомагав виводити постраждалих людей з ме...

Вигадали нову схему: Шахраї під виглядом співробітників ДБР виманювали у людей гроші

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:00

Аферисти пропонували широкий спектр послуг для потенційних "клієнтів" - від закриття кримінальних проваджень до переслідування конкурентів, заявників. Викрито групу шахраїв, які під виглядом співробітників Державного бюро розслідувань видурювали у люде...