Хіти тижня. "Таке враження, що негри-раби": Мережу шокувало фото з українського військкомату

На призовному пункті Львівщини призовники стоять в коридорі на брудному килимі без взуття і одягу, як бранці на невільничому ринку. Для повноти картини не вистачає класичного, пузатого воєнкома, що керує цією зграєю

Оксана Паньків опублікувала фото з коментарем: "Призовна дільниця у м.Дрогобич по вул.Сагайдачного - бруд, холод, хлопці стояли босі и роздягнуті по 15 хв. На мокрому, холодному килимку. Що змінилося? Чому на війні наші діти и чоловіки? Де цей європейський рівень? Може хтось з можновладців захоче прокоментуваті, чому так?", передають Патріоти України.

Велика частина коментаторів фотографій розділили обурення Оксани:"Вся ця воєннкоматівщина це клоунада і брєд. Армія цивілізованої країни має бути контрактною де будуть робити спеціалістів"; "Прийти батькам і порозганяти тих щурів із воєнкомату. Памятаю, як проходив медкомісію, це атас... Таке враження, що раби-негри прийшли до їх високості лікарів і пахана-начальника воєнкомату…"; "Патріотизм - то патріотизм, а цивілізація - то цивілізація. На жаль, нам нічим пишатися, бо свинячий хлів виглядає краще, ніж це місце."

Деякі втім висловлювалися на користь того, що ці випробування повинні загартувати "маминих синочків" і далі в армії буде тільки гірше.

Опублікував: Олег Устименко

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.