​Після двох років війни! У центральному апараті Міноборони 15 з 25 керівників провалили атестацію - Бірюков

Скорочення, переатестація, ротація, оптимізація – це все добре. Одне питання чому екзамен на профпридатність центральний апарат Міноборони проходить лише зараз?

Юрій Бірюков

Новину з військового відомства повідомив через Фейсбук радник Порошенка Юрій Бірюков, зазначають Патріоти України.

"Попередньо: з 25 осіб-начальників не пройшли переатестацію 15. 15 з 25! Прізвища поки не буду (називати - ПУ), а то ж їх трясця візьме і вони на лікарняний зіскочать", - написав радник президента та помічник міністра оборони.

"У центральному апараті МОЗ бурхливим потоком йде атестація співробітників, яку місяць тому затіяв міністр оборони України (вже тричі) Степан Полторак. Так, буде скорочено 200 осіб центрального апарату", - уточнив радник президента.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...