Хіти тижня. Такий постріл оцінили б і на змаганнях: Снайпер ЗСУ ліквідував терориста "ДНР" (відео)

Вночі кулеметник "ДНР"вирішив постріляти по позиціях української морської піхоти, і це було його останнім рішенням у житті.

Український снайпер знищив ворога. Фото: скріншот з відео.

Снайпер ЗСУ в зоні проведення ООС на Донбасі ліквідував терориста "ДНР", який з кулемета обстрілював позиції українських військовослужбовців. Відповідне відео в Facebook опублікував блогер Серж Марко, зазначивши, що бої пройшли на початку травня, передають Патріоти України.

"Вночі кулеметник 9-й омсп "ДНР"вирішив постріляти по позиціях української морської піхоти. Постріл в 300 метрів снайпер робив орієнтуючись на спалахи кулемета. Після пострілу противник отримавши кулю в обличчя і відкинувся назад. Затиснувши спусковий гачок, дав довгу чергу в небо, завалюючись в окоп", - розповів він.

Блогер зазначив, що снайпер працював з тепловізійним прицілом. "Постріл, за який можна було б отримати повагу на змаганнях. Як на мене - чудовий постріл. І спонсором цього пострілу були ви", - додав він.

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...