Хіти тижня. "Таких людей в світі немає, щоб бачили цей тотальний цинізм і йшли захищати цю державу", - смерть кожного бійця на Донбасі відома українська актриса сприймає як власну трагедію

Навіть в одній родині рідні сестри та брати можуть по-різному сприймати Україну, її біль та клопіт. Сім'я Сумських яскравий приклад цього.

Сестри Сумські

Відома українська актриса і телеведуча Наталія Сумська розповіла про своє ставлення до українських воїнів і ситуації на сході країни, повідомляють Патріоти України в інтерв'ю "Апостроф. Лайм". Жінка стверджує, що смерть кожного українського бійця вона сприймає як свою драму, як власну трагедію.

"Нам все це болить, всі ці чотири роки ми переживаємо. Кожну звістку про кожного загиблого я сприймаю як свою драму, як власну трагедію. Щоб не плакати, ми намагаємося триматися, ми намагаємося грати вистави, репетирувати, десь знаходити сили. Але кожен цей красень-юнак, у якого унікальна мова, кілька освіт, віддає своє життя, щоб ми зараз так ось могли про них ще й говорити, поки вони там сидять у своїх мокрих сирих окопах зі зброєю в поганій уніформі, яка горить. Як на це реагувати?

Я також мати, куди мені бігти і прикрити його своїм серцем? Я внутрішньо з ними, мені це дуже болить", - говорить каже пані Наталія.

Сумська підкреслила, що в Україні воюють інтелігентні люди. "Таких людей в світі немає, щоб бачили цей тотальний цинізм суспільства і при цьому йшли захищати цю державу, українців, знаючи, що не допомагають так, як треба, не оснащують їх так, як належить. Це - унікальні люди, інтелігенція. Під час кожного інтерв'ю, яке ми чуємо в новинах, я намагаюся вдивлятися в це обличчя, як говорить людина, яка зі зброєю. Це якась особлива нація. А мова у наших воїнів, це просто дивно!", - вважає Наталія Сумська.

Нагадаємо, що Наталя Сумська пояснила, що змінилося в акторській діяльності після розриву відносин з Росією. За її словами, Україна нічого не втратила від розриву відносин з Росією. Сумська прокоментувала заборону СБУ комедійного серіалу "Свати" в Україні. За її словами, російський актор Федір Добронравов, якому СБУ на три роки заборонила в'їзд в Україну, не мав морального права радіти окупації Криму.


"Дістав з-під завалів трьох людей": У Дніпрі 14-літній підліток допомагав рятувати постраждалих після атаки РФ (фото)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:52

Місцеві журналісти також поспілкувались з юним рятувальником. Тимофій мешкає неподалік п'ятиповерхівки, в яку влучив ворожий снаряд. Він відразу прибіг на місце трагедії та почав допомагати рятувальникам. Юнак допомагав виводити постраждалих людей з ме...

Вигадали нову схему: Шахраї під виглядом співробітників ДБР виманювали у людей гроші

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:00

Аферисти пропонували широкий спектр послуг для потенційних "клієнтів" - від закриття кримінальних проваджень до переслідування конкурентів, заявників. Викрито групу шахраїв, які під виглядом співробітників Державного бюро розслідувань видурювали у люде...