Хіти тижня. Тату, дай грошей на їжу і забери: Як дочка глави Сбербанку аж 3 дні в "ДНР" воювала (відео)

Дівчина є дочкою топ-менеджера Сбербанку Кирила Сокрута, який працює керівником напряму прикладних сервісів фінансової установи.

Росіянка Єлизавета Сокрут поїхала на Донбас, допомагати бойовикам, але незабаром втекла. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на пост Mash у соціальній мережі Facebook.

На Донбасі дівчина пробула всього три дні. Потім вона почала просити рідних, щоб вони скинули їй грошей на карту, щоб на їжу вистачило. Сокрут благала рідних забрати її.

"Когда думала, что станешь новой звездой «Армейского магазина». Дочь топ-менеджера Сбербанка уехала защищать Донбасс, но «сдулась» через 3 дня, попросив забрать ее домой.", - пише автор поста.

Батько заплатив за квитки, і рівно через десять днів дівчина повернулася додому.

Відзначимо, що до поїздки в «ДНР» дівчина гастролювала з російської метал-групою «Корозія металу». На концертах групи голі дівчата танцюють прямо на сцені поруч з музикантами.

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...