Хіти тижня. "Теперь "мыгыбы дыныры" его тр*хнет": Бойовик ОРДЛО випадково "засвітив" вміст "гуманітарки" з РФ (фото)

Скільки би Путін не розповідав, що в Україні "идет гражданская война, а техника из военторга", у ці байки вже давно ніхто не вірить.

Фото:Twitter

Бойовик "ЛДНР" Тимур Ковальський випадково продемонстрував складову так званої допомоги, яку з Росії доставляють на окуповану територію України. Про це повідомив блогер Фашик Донецький, опублікувавши відповідні знімки в своєму мікроблозі в Twitter, інформують Патріоти України.

"Как неудобно получилось – спалил «гуманитарку» из РФ. Урод, для которого Донецк – это истинное лицо «русского мира». Именно русского, ибо «русский мир» – это орда, а не славяне. Думаю, «мыгыбы дыныры» тр*хнет тупого казаха за тупость", - підписав блогер.

На наданих скріншотах відображена публікація Ковальського, датована 2015 роком. Це знімок вантажного автомобіля, всередині якого перевозиться військова техніка.

У коментарях у Ковальського запитали, чи це трофей. На що терорист відповів: "Ні, гуманітарка".

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...