Хіти тижня. "Терзают меня смутные подозрения": Політолог про замах на Мосійчука

Експерта дивує те, що людина, яка боялась за себе, не зробила справжніх зусиль заради того, аби оточити себе дійсно надійною охороною.

На місці вибуху у Києві. Фото: Еспресо.

"И еще о странностях в покушении на Мосийчука. Он сказал, что месяц ходит с охраной, поскольку его предупредили о покушении. Сообщили лично из Кремля?", - пише Дмитро Корнейчук на своїй сторінці у соцмережі, передають Патріоти України, та продовжує:

"Дальше. Ты боишься за свою жизнь. Но не пишешь заявление в госуправление охраны. А находишь какого-то экс-беркутовца, не имеюшего к охране никакого отношения.

Экс-беркутовца, которым не жалко пожертвовать. И который вдруг оказался ближе всего к эпицентру взрыва. Терзают меня смутные подозрения…".

Імперські амбіції не гаснуть: Більшість жителів Росії за припинення війни, але не згодні повернути захоплене

субота, 18 травень 2024, 8:45

Абсолютна більшість жителів Росії підтримують війну з Україною. Вони схвалили б рішення Володимира Путіна припинити її за умови, що захоплені території не повернуть. Про це повідомляє "РБК-Україна" з посиланням на дані опитування "Левада-Центру". З вер...

У Польщі змінюють виплати для біженців - ось що потрібно знати українцям

субота, 18 травень 2024, 8:30

Українським біженцям у Польщі - приготуватися. Місцевий уряд планує серйозні зміни, зокрема скасування деяких популярних виплат. Які пільги поляки хочуть прибрати, а які залишаться? А також про те, як різні країни Європи борються за українських біженці...