Хіти тижня. Тікав з Росії з обмороженими руками і ногами: У Харківській області прикордонники затримали громадянина РФ

Громадянин РФ, який дістав обмороження під час утечі з Росії, попросив надати йому статус біженця.

Утікач із Росії обморозив руки і ноги / Фото: dpsu.gov.ua

Удень 20 січня прикордонний наряд Харківського загону отримав інформацію від місцевого жителя про підозрілого чоловіка, який ішов із Росії в Україну, і затримав громадянина РФ, який незаконно перетнув державний кордон. Про це повідомила Держприкордонслужба України (ДПСУ), передають Патріоти України.

"Затриманий одразу ж звернувся до прикордонного наряду з заявою про отримання статусу біженця на території України. Та перш ніж розглядати прохання горе-мандрівника охоронці кордону встановили, що той потребує невідкладної медичної допомоги, адже він мав ознаки обмороження кінцівок", – розповіли в прес-службі ДПСУ.

Громадянина РФ доправили у тепле приміщення і викликали медиків, які поставили йому діагноз "обмороження кінцівок рук і ніг".

Російського біженця у супроводі військовослужбовців прикордонної служби доправлено до районної лікарні. За фактом звернення на отримання статусу біженця прикордонники поінформували Головне управління Державної міграційної служби України в Харківській області. Наразі затриманий перебуває на стаціонарному лікуванні під охороною.

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...