Хіти тижня. "Тіла лежали по всій квартирі": Стали відомі подробиці трагічної смерті великої родини у Франківську (фото)

До подружжя в гості прийшов знайомий чоловік, який знайшов своїх друзів мертвими.

Русана Гордієнко із чоловіком. Фото: соцмережі.

Сьогодні, близько 17.00 в Івано-Франківську у будинку по вул. Січових Стрільців, 16 знайшли мертвою всю сім’ю. За попередніми даними, ознак насильницької смерті на тілі померлих немає. Тож одна з версій – отруєння чадним газом. На місці трагедії працює поліція та медики. До подружжя в гості прийшов знайомий чоловік, який побачив своїх друзів мертвими, передають Патріоти України із посиланням на ТСН.

Тіла лежали по всій квартирі і навіть у ванній. Чоловік одразу ж зателефонував в ДСНС, а рятувальники – в поліцію. Дітям було 14, 10 та 3 роки, а наймолодшій – не було навіть і року. Сьогодні зранку з цього ж будинку, але з іншої квартири винесли тіло жінки, яка, ймовірно, також загинула від чадного газу.

З’ясувалось, що загинула сім’я відомої поетеси, цілительки, психолога Русани Гордієнко. Вона була також засновницею психодраматичної студії “Чарунка”. Русані було всього-на-всього 39 років, а її чоловіку Вогнедару – 27. Сім’я займалася відновленням старослов’янських традицій, цілительством і шаманством.

Співчуття з приводу загибелі родини висловив міський голова Руслан Марцінків. “Трагічна подія трапилась в нашому місті: внаслідок отруєння чадним газом загинула ціла родина, де зростало четверо діток. Висловлюю щиру скорботу та співчуття рідним померлих. Світла пам’ять! Прошу всіх бути обережними, не нехтувати правилами безпеки, особливо це актуально в період свят. Бережіть один одного!”йдеться у дописі.

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...

В Україні банки без пояснення причин блокують рахунки: Що треба знати всім

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:48

Українці масово скаржаться на блокування своїх рахунків без пояснення причин. Банки мають право розірвати договір і поставити клієнта перед фактом, повідомивши листом на електронну пошту, передають Патріоти України. Адвокати та деякі суди вважають, що ...