Хіти тижня. Тіло скинули з схилу: В Італії по-звірячому закатували українку

За даними поліції, вбити українку міг її чоловік.

Софія Мельник. Фото: ЗМІ

У горах провінції Тревізо (Італія) виявили тіло 43-річної перекладачки з України Софії Мельник зі слідами насильницької смерті, повідомляють Патріоти України з посиланням на місцеве видання Il Gazzettino.

Так, труп українки виявили на схилі біля дороги. Її тіло було упаковане в чорний поліетиленовий пакет.

Під час судмедекспертизи на тілі жінки виявили численні травми і гематоми. Вони були нанесені важким предметом або ногами. Деякі могли з'явитися в результаті падіння з вершини схилу, звідки було скинуте її тіло. Судмедексперти допускають, що на момент падіння жінка могла бути ще живою.

Жінка зникла безвісти 15 листопада. Через десять днів після цього її співмешканець скоїв самогубство. Поліція підозрює, що він убив українку через ревнощі, а потім наклав на себе руки.

Видання зазначає, що Софія Мельник народилася в Києві в 1974 році.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...