Хіти тижня. "Это намек свыше, что будет дальше": У мережі зраділи НП з "авторами" Керченського моста (відео)

У Сімферополі обвалилася частина будівлі інституту "Гідропроект", в якому розробляли проект Керченського мосту.

НП у окупованому Сімферополі. Фото: Твіттер.

У Сімферополі (анексований Росією Крим) обрушилася частина будівлі інституту, в якому розроблявся проект скандально відомого Керченського мосту. Про це написала представниця міжнародної волонтерської спільноти Inform Napalm Катерина Яресько на своїй сторінці в Twitter, передають Патріоти України.

"У запарканній столиці обвалилася частина будівлі інституту "Гідропроект", в якому розробляли проект Керченського мосту. Непогано, нехай продовжують", - написала вона.

На опублікованих відеокадрах можна побачити, що обвалення виглядає дуже масштабно. На щастя, ніхто не постраждав. Окупанти запевняють, що обвал стався через вагу снігу.


У мережі тут же стали коментувати НП.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...