Хіти тижня. "Это откровенная ложь! Мы потомки древнего народа": Капелан різко відповів пропагандистам Кремля на закиди про "недонарод"

Російські пропагандисти намагаються переконати світ, що українці - «недонарод», однак є докази, що свідчать про зворотнє.

отець Миколай (Мединський)

Про це в інтерв'ю «Радіо Свобода» заявив капелан отець Миколай (Мединський), передають Патріоти України.

«Дивіться: кремлівська пропаганда намагається переконати весь світ, що українці - це, мовляв, «недонарод», який виник невідомо звідки, але це - відверта брехня! Ми нащадки сотень поколінь, того давнього народу, який тисячу років тому залишив після себе спогади і пам'ять. Ця пам'ять зашифрована в узорах і орнаментах української вишивки, писанки тощо», - пояснив капелан, зазначивши, що війна не буває чужою.

«Я бачив на власні очі, як змінюються люди, побачивши військові фотографії або документальні кадри: вони стають - нехай трохи - трохи ближче до наших захисників, до подій на сході країни. Для когось це не дуже приємне відчуття: війна не чужа, війна не така вже й віддалена від тебе, як здавалося раніше», - розповів Мединський.

"Бачу ціль, йду до неї": У газеті ТрО опублікували пінап напівоголеної жінки (фото)

вівторок, 16 квітень 2024, 23:01

У газеті Командування Сил ТрО "Спротив" розмістили малюнок у стилі пінап. На зображенні оголена жінка тримає зброю, а зверху підпис – "бачу ціль, йду до неї". На малюнок звернула увагу військовослужбовиця Аліна Сарнацька у соцмережі Х, передають Патріо...

Оце так: Журналісти закликали військове керівництво замінити речницю ОК Південь

вівторок, 16 квітень 2024, 22:51

Майже сотня журналістів та представників ЗМІ вимагає від військового керівництва замінити керівницю об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталію Гуменюк через «заборону висвітлювати воєнні злочини РФ в зоні її відповідально...