Хіти тижня. Трохи соціальної справедливості: П'яні мажори отримали не умовні терміни, а "гарячі канікули" на зоні (відео)

Миколаївські бешкетники Артем Слободянник і Геннадій Сімов, які 30 серпня 2016 року влаштували в центрі міста п'яний дебош, отримали по два роки позбавлення волі.

Таке рішення прийняв суд, повідомляє на своїй сторінці в Facebook радник міністра внутрішніх справ і народний депутат від «Народного фронту» Антон Геращенко, передають Патріоти України.

«Миколаївським відморозкам доведеться провести за гратами два роки», - написав політик і нагадав, що вони «розбили автомобіль таксі і побили його власника, хамили громадянам і поліцейським, відчували себе королями життя, залишивши місце злочину на новенькому джипі «Мерседес» і думаючи, що все це їм зійде з рук».

Він також нагадав, що окремі патрульні повелися тоді недостатньо жорстко, «за що одні були звільнені, а іншим було оголошено стягнення». У той же час поліція встановила особи підозрюваних, знайшла і затримала їх, а суд задовольнив вимогу прокуратури у цілодобовому арешті.

«Пройшов рік і на днях суд виніс рішення - обом дебоширам Артему Слободяннику і Геннадію Сімову доведеться провести в місцях позбавлення волі два реальних, а не умовних роки свого життя. Це крім того, що один рік свого життя вони вже провели під домашнім арештом», - пише Геращенко.
Крім того, він зазначив, що у них «є право на апеляцію, яким вони обов'язково скористаються».

«Але є надія на те, що судді апеляційного суду Миколаївської області будуть такими ж принциповими, як і їх колеги з суду першої інстанції», - повідомляє нардеп.

Він також подякував «поліцейським, прокурорам, експертам-криміналістам і суддям, які показали, що в Миколаєві існує, хоч поки що не завжди, верховенство права і невідворотність покарання».

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...

Крім повісток, військовозобов’язаним чоловікам в Україні надсилатимуть ще один документ: Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 10:59

За законом про мобілізацію, який набирає чинності 18 травня, всі чоловіки військовозобов'язаного віку мають протягом 60 днів з'явитися у ТЦК, щоб стати на військовий облік та оновити свої облікові дані, передають Патріоти України. Якщо вони цього не зр...