Хіти тижня. "Тримають нас, як кіз, на поводці і тільки доять. Сиджу зі сльозами на очах і переживаю шок, біль за свою країну, свій народ", - Білоножко жорстко пройшовся по українській владі (відео)

Народний артист України розповів, яка влада потрібна нашій країні і від чого страждають люди.

Скріншот.Народний артист України Віталій Білоножко розповів, яка влада потрібна нашій країні і від чого страждають люди. Про це він повідомив в авторській програмі Дмитра Гордона на телеканалі "112", передають Патріоти України.

"Був би я месія, давно б зробив Україну процвітаючою, найкращою країною в Європі! Наздогнав би всіх, і не як Хрущов Америку, а по-справжньому – всі європейські країни. У нас же приголомшливий потенціал, все є: і таланти, і розум. Але біда в тому, що вибирати ми не вміємо, тому тримають нас, як кіз, на поводці і тільки доять. Нічого доброго в Україні не буде, поки до влади не прийдуть політики, які любитимуть Україну. Люди з покоління, якому зараз 30-40 років, не зіпсовані нічим", – сказав Білоножко.

Білоножко зізнався, що не вірить українським політикам. На питання, що він відчуває, коли бачить політиків по телевізору, артист сказав: "Сиджу зі сльозами на очах і переживаю шок, біль за свою країну, свій народ, який так нешанобливо до себе ставиться, не розуміє, кого вибирає і як боротися за свої права".

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...