Хіти тижня. Тринадцять цікавих винаходів, які скоро міцно увійдуть в наше життя (фото)

​Майбутнє, яке стає реальністю.

Завдяки розвитку технологій світ змінюється з неймовірною швидкістю. Народжуються і стають реальністю винаходи, які ще недавно можна було побачити тільки у фантастичних фільмах, зазначають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

The Third Thumb

Випускниця Королівського коледжу мистецтв у Лондоні Деніель Клод придумала The Third Thumb, або Третій великий палець. Він нагадує протез, але створений розширити можливості людини. Управляти ним можна за допомогою датчика, закріпленого на нозі. Завдяки третьому пальцю легше грати на гітарі, користуватися девайсами, тримати предмети в руці.

Paqsule

Paqsule - це розумна сумка. Досить натиснути на кнопку, і за допомогою ультрафіолетового світла і озону вона очистить від мікробів і неприємного запаху все, що знаходиться всередині. Процедура займає 35 хвилин, а управляти Paqsule можна за допомогою програми на iOS і Android. Сумка оснащена 20 смарт-функціями.

Water Walker and spa

Щоб схуднути, хтось використовує бігову доріжку, а хтось відвідує заняття з аквааеробіки. Water Walker and Spa - винахід, який поєднує обидва ці способи. Його можна поставити вдома або в залі. І бігайте собі на здоров'я в воді. У пристрої є різні режими. При бажанні його можна використовувати в якості спа.

Amabrush

Зубну щітку Amabrush досить вставити в рот, і через 10 секунд зуби будуть вже чистими. Вона складається з мундштука, наконечника і капсули із зубною пастою. Ця щітка вібрує, щоб очистити зуби від мікробів. Щетинки мундштука розташовані під кутом 45 градусів, а сам він складається з антибактеріального силікону. У Amabrush є додаток для iOS і Android, щоб міняти час очищення і режими вібрації. Коштує такий гаджет близько 90 €.

Anti Theft Backpack

Anti Theft Backpack - це стильний рюкзак, який не по зубах злодіям. Він оснащений прихованими застібками-блискавками і секретними кишенями. Зроблений з особливо міцної водостійкої тканини, яку важко розрізати. У ньому також є вбудований USB-порт для зарядки, ремінь для багажу і світловідбиваючі вставки.

Airing Micro-CPAP

Airing Micro-CPAP - це одноразовий пристрій, створений для боротьби з синдромом апное, або зупинкою дихання уві сні. На відміну від аналогічних пристроїв, Airing Micro-CPAP маленький та компактний. Усередині вентиляційного отвору створюється тиск, щоб людина могла рівномірно дихати, не хропіти, а її дихання не зупинилося, поки вона спить. Скільки він коштує - поки незрозуміло. Проект ще в розробці.

Polarseal

Polarseal - це легкий повітро-і водонепроникний джемпер, який буде гріти вас протягом восьми годин. Досить натиснути на кнопку. Він ідеальний для лижників, бігунів і любителів прогулятися, коли на вулиці прохолодно. Придумали як жіночий, так і чоловічий варіант.

MTG Dental Camera

MTG Dental Camera створена для діагностики стану зубів, щоб зайвий раз не ходити до лікаря. Досить сфотографувати зуби з її допомогою, а потім відправити фото через спеціальний мобільний додаток свого дантиста. А він вже оцінить, чи потрібно вам записатися до нього на прийом.

Levitating Timepiece — Story

Story - це перший годинник, що левітує. Замість стрілок в них тільки алюмінієва кулька і рівна поверхня з дерева. Цей годинник унікальний тим, що в ньому можна за бажанням налаштувати будь-який проміжок часу. Наприклад, добу, рік, 5 років або час до дедлайну вашого проекту. Якщо хтось втомиться від надмірної оригінальності, в Story можна включити світлодіодний дисплей, який буде показувати час як в звичайних годинниках.

Spray-on Fabric

Spray-on Fabric - це технологія, що дозволяє розпилювати з балончика рідку суміш із пластику й бавовни. Потім вона твердне, перетворюючись на одяг, який можна носити, прати і носити знову. Запатентував цю технологію іспанський дизайнер Манел Торрес. Разом з інженером-хіміком Полом Лакхемом вони заснували компанію Fabrican Ltd, в якій планують розробляти бинти, що розпилюються, гігієнічні серветки і навіть оббивку для меблів.

Vitastiq

Vitastiq - це інноваційна ручка, яка в комплексі з мобільним додатком може визначити, скільки вітамінів і мінералів знаходиться у вашому організмі. Потрібно провести цією ручкою по долоні і всі дані відіб'ються на екрані вашого смартфона або планшета. Творці заявляють, що прилад не може замінити повноцінний похід до лікаря, але може допомогти скорегувати дієту і краще стежити за здоров'ям.

HAPIfork

HAPIfork - ця розумна вилка фіксує режим харчування. Вона допоможе сформувати здорові харчові звички і знизити вагу. Коли людина їсть занадто швидко, вилка вібрує і загоряються світлові індикатори. Вилка проста у використанні. Її можна мити в раковині або посудомийній машині, а заряджається вона за допомогою USB-кабелю при підключенні до комп'ютера. Відстежувати свої звички в їжі і додавати фотографії своїх страв можна через додаток HAPILABS.

The Color Rings

Бездротовий пристрій The Color Rings у вигляді кілець придумали в Аргентині в компанії BCK. Він дозволить вам розмовляти по телефону ще більш комфортно і природно, ніж раніше. Почати розмову простіше простого. Досить піднести до рота і вуха мізинець і великий палець, на яких знаходяться кільця з вбудованими датчиками. Вони працюють як гарнітура і мікрофон.

"Літній сеньйор просто спить?": Бразилійка привезла в інвалідному візочку до банку труп, на котрого намагалась оформити кредит

п’ятниця, 19 квітень 2024, 4:15

У вівторок, 16 квітня, в Ріо-де-Жанейро жінка принесла в банк труп літнього чоловіка, щоб спробувати отримати кредит. Про це повідомляє бразильський телеканал TV Globo. . Зокрема, Еріка де Соуза Вієйра Нунес хотіла отримати кредит у розмірі 17 000 ре...

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...