Хіти тижня. Царство небесне. Стало відомо про смерть легендарного українського актора

​Артист помер на 95 році життя.

Анатолій Решетніков. Фото:Укрінформ22 лютого помер актор Анатолій Решетніков. Цю сумну звістку повідомив журналіст Олег Вергеліс на своїй Facebook, передають Патріоти України.

"Сумна новина. Пішов з життя патріарх вітчизняної сцени, народний артист України Анатолій Решетніков (1923 - 2018). Актор яскравої харизми, сильного темпераменту. Пам'ятаю його чудового Соріна в "Чайці", запам'яталися інші блискучі ролі його пізнього періоду на сцені Київського театру ім. Лесі Українки , - написав журналіст.

"Останні роки в його особистому житті все було досить складно. І він жив не в своїй московській квартирі, а в Будинку ветеранів сцени під Києвом. Звідти і пішов в інший світ. Царство Небесне, вічна пам'ять", - підсумував Вергеліс.

Слід відзначити, що народився Анатолій в Києві. Закінчив Київський театральний інститут (1948). З 1948 став актором Київського російського драматичного театру ім .Лесі Українки (грав в спектаклях "Камінний господар" Л.Українки, "Дядя Ваня" А.Чехова, "Варшавська мелодія" та інші).

Фото: Кадр з фільму "Захисник Сєдов"

55 років свого життя присвятив Київському театру російської драми (нині імені Лесі Українки). Лауреат Державної премії України ім.Т.Шевченка (1983).

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...

Програма житлових контейнерів 2.0: У Берліні з'являться додаткові місця для біженців з України

четвер, 28 березень 2024, 20:14

У кількох районах Берліна планують збудувати 16 центрів для біженців на понад 6 тис. місць, а також найближчим часом додадуть 1 тис. місць у колишньому аеропорту Тегель. Про це повідомив мер міста Кай Вегнер, повідомляють Патріоти України з посиланням ...