Хіти тижня. Царство небесне... Йому було лише 20: На Луганщині попрощалися з бійцем ЗСУ, який перед загибеллю знищив сімох окупантів (відео)

Боєць підписав контракт зі Збройними силами в 2016 році, коли йому виповнилося 18 років. Він вирішив піти на передову відразу, як ЗСУ звільнили від окупантів його рідне Рубіжне.

Ігор Петро загинув 20-річним. Фото:скрін відео

У Рубіжному Луганської області поховали 20-річного бійця Збройних сил України Ігоря Петрова, який захищав свою державу на Донбасі. Військовий 53-й бригади потрапив під обстріл в Новотошківському 15 червня, де терористи накрили позиції ЗСУ артилерією. Медики не змогли врятувати українського захисника, і він помер у кареті "швидкої" від внутрішньої кровотечі, передають Патріоти України.

Петров підписав контракт зі Збройними силами в 2016 році, коли йому виповнилося 18 років. Він вирішив піти на передову відразу, як ЗСУ звільнили від окупантів його рідне Рубіжне.

Боєць служив навідником гранатометного розрахунку. У штабі Операції Об'єднаних сил повідомляли, що перед смертю він знищив сімох окупантів. У Петрова залишилася дружина і батьки.

"Він не говорив цих високих слів про патріотизм, про любов до батьківщини. Але він своїм дуже коротким життям показав, що дійсно - на таких, як він, тримається нехай такий дуже крихкий, але мир на наших територіях", - розповіла колишній класний керівник бійця Валентина Овчаренко.

Побратими також відзначили, що Петров завжди допомагав своїм товаришам.

"Він з 2016 року служив. Ми були в Донецькій області, там теж він допомагав. Де тільки можливо. Доброзичливий, хороший хлопець, щасливий. Одружився в цьому році. Ми будемо воювати з противником. Як то кажуть, за одного битого - більше битих дають", - зазначив військовослужбовець Геннадій.

Джерело: 5 канал

Обов'язкова ідентифікація в дії: Хто із пенсіонерів в Україні ризикує залишитися без виплат

вівторок, 16 квітень 2024, 6:52

Оформлення пенсійних виплат є важливим процесом, що вимагає від одержувачів регулярного підтвердження свого статусу. Про це повідомили в Головному управлінні Пенсійного фонду України у Вінницькій області, передають Патріоти України. Як кажуть чиновники...

Повівся на забаганку малого собі на голову: Американець подарував синові восьминога і незабаром дуже пошкодував про це (відео)

вівторок, 16 квітень 2024, 5:58

Спочатку сім'я з подивом виявила, що замість самця їм продали самку. Трохи згодом Терренс відклала яйця, які виявилися заплідненими. У результаті замість одного восьминога у Кліффордів з'явилося ще 50 штук. Кемерон Кліффорд, 36-річний стоматолог з Окла...