Хіти тижня. Царство небесне... Помер народний артист України

Помер засновник і незмінний керівник камерного хору "Вінниця" Віталій Газінський. Вінницьке обласне управління культури підтвердило смерть відомого музиканта, повідомляють Патріоти України.

У 1984 році Віталій Газінський створив муніципальний хор "Вінниця" і з того часу цей колектив став справою всього його життя. Маестро очолював його протягом трьох десятиліть.

Проте він опікувався не лише хором. Віталій Газінський завідував кафедрою методики музичного виховання, співу та хорового диригування Вінницького державного університету ім.Коцюбинського.

Музикант також був професором та мав звання народного артиста України і почесного громадянина Вінниці.

"Не було практично міста. Його рівняли з землею": Боєць ГУР розповів про прорив до Маріуполя

четвер, 25 квітень 2024, 7:50

Боєць Головного управління розвідки на позивний “Несмачний” був командиром однієї із груп, яка відправилася на гелікоптерах до окупованого Маріуполя. Там він приєднався до українських захисників та разом із ними обороняв місто від російських окупантів....

"Бавовна" наводить жах? Опитування показало, чого найбільше бояться росіяни

четвер, 25 квітень 2024, 7:25

У першому кварталі 2024 року головними страхами росіян стали диверсії та атаки безпілотників. Занепокоєння громадян також підкріплювалося постійними вибухами у Білгородській області, передають Патріоти України. Це випливає з національного індексу триво...