Хіти тижня. Царина чарівних дуреп: Переможниця конкурсу краси не змогла назвати президентів України (відео)

Володарка титулу "Міс Закарпаття" в передачі локального телеканалу не спромоглася відповісти на елементарні запитання, показавши низький рівень свого інтелекту.

Фото: Анонс Закарпаття.Володарка титулу "Міс Закарпаття" Аліса Яковенко не змогла відповісти на запитання ведучої Тиси-1, передають Патріоти України з посиланням на "Голос Карпат".

Всі подробиці із життя 17-річної переможниці обласного конкурсу краси, де і чому дівчина працює ще з 15-ти років, хто закидує її смс-повідомленнями, заради чого закарпатка погодиться на фотосесію у стилі "ню" та чи згадає всіх президентів України - у програмі "Персона".

"Ви вже давно померли": Жінка прийшла на обстеження до лікарні, але щось пішло не так

середа, 1 травень 2024, 12:55

У Великій Британії жінка прийшла на обстеження до лікарні, де їй сказали, що вона вже померла. Про це пише BBC, передають Патріоти України. Співробітники лікарні Брідлінгтона сказали Сьюзан Джонсон, що згідно з їхніми записами вона була мертва вже чоти...

"Мав би померти, але живий": Журналіст і письменник Станіслав Асєєв потрапив з-під Очеретиного до шпиталю

середа, 1 травень 2024, 11:44

Український журналіст і письменник Станіслав Асєєв, який воює у складі ЗСУ на одному з найгарячіших напрямків фронту, дістав контузію і потрапив до шпиталю. Про це він повідомив у соцмережі X у середу, 1 травня, передають Патріоти України. «Я живий, хо...