Хіти тижня. "Це місто моєї реалізації": Українська співачка зізналася, чому не поїде з Москви

За словами Йолки, в Москві вона наполегливо працює над втіленням головної мрії свого життя.

Йолка вважає росіян своєю "родиною". Ілюстрація: соцмережі.

Українська співачка Єлизавета Іванців, більш відома під сценічним ім'ям Йолка, колись суддя проекту "Х-Фактор" в Україні знайшла в Москві "справжню сім'ю". Там її визнали співачкою і столиця РФ стала для артистки "містом реалізації". Про це співачка розповіла в інтерв'ю порталу Meduza, передають Патріоти України.

"Мені тут дуже добре. Мене так лякали 15 років тому тим, що Москва мене не прийме. Але за 15 років я обросла справжнісінькою сім'єю", - відповіла артистка на питання, чи Москву вона зазвичай називає своєю "домівкою".

За словами Йолки, в Москві вона наполегливо працює над втіленням головної мрії свого життя. "Як мені може бути тут погано? Це ж місто моєї реалізації. Тут мене назвали співачкою, і тут я все ще в процесі втілення своєї найголовнішої мрії у життя", - додала вона, не вдаючись у деталі.

Нагадаємо, Єлизавета Іванців народилася в Ужгороді, де і почала музичну кар'єру в складі місцевої групи B&B. Однак уже в 2004 році майбутня "Йолка" підписала контракт з російським продюсером Владом Валовим і продовжила працювати в двох країнах.

З 2010 по 2012 рік Йолка виступала суддею на українському шоу "X-Фактор". У 2011 році отримала велику популярність з піснею "Прованс" і стала номінантом у трьох категоріях російської премії "Муз-ТВ".

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...