Хіти тижня. "Це не свобода слова, це відкрита образа!", - волонтерка про скарги композитора на Україну

Володимир Бистряков щасливий висловити свою "думку", проте інших громадян України він почути не хоче.

Володимир Бистряков. Фото: скріншот з відео.

Скарги відомого композитора і шоумена Володимира Бистрякова на українську владу і культуру є публічною пропагандою і підтримкою сепаратизму. Про це повідомила волонтер військового госпіталю Наталія Юсупова в своєму Facebook, передають Патріоти України.

"Подивилася гучне інтерв'ю композитора Бистрякова на "112 каналі". Просто сказати, що він сволота, ну це нічого не сказати, у мене просто нерви не витримують слухати недобитих комуняк. Совок йому шкода, розвалили, ще б пак, халява закрилася, але тривала ще довгий час, а зараз зовсім туго, п'янки і гулянки на банкетах чиновників за рахунок народу, нині не шанують, працювати треба", - написала вона.

За словами Юсупової, композитор щасливий висловити свою "думку", зате чужу слухати він не хоче. "Забанив усіх, хто йому інше в фб відписав. У мене тільки одне питання: "Навіщо запрошувати на ефіри проросійськи налаштованих громадян, для чого?" За подібні висловлювання про війну на Донбасі треба кримінальні справи заводити, не менше. Це публічна пропаганда і підтримка сепаратизму", - обурилася вона.

Юсупова зазначила, що країна знаходиться в стадії кривавої окупації Росією. Кожен день гинуть українські воїни. "А ось такі комуняки як Бистряков, поливають нас помиями, живучи з нами в одній країні. І сидить собі посміхаючись, сволота, хихикаючи говорить про те, що "їх там немає". Навіщо давати їм право висловлюватися на всю країну? Це не свобода слова, це відкрита образа українців і країни в цілому! Тепер нехай ходить озираючись, я йому не заздрю", - резюмувала вона.

"Була морально вбита": На Сумщині мати поховала сина-військового і померла сама

четвер, 18 квітень 2024, 17:22

У селі Манухівка Новослобідської громади на Сумщині одразу після похорону сина, який загинув захищаючи Україну, померла його мати. У жінки не витримало серце. Про це пише "Суспільне", передають Патріоти України. 25-річний Владислав був уродженцем села ...

"Це висновок лікарів": Віталій Капранов назвав причину раптової смерті свого 56-річного брата-близнюка

четвер, 18 квітень 2024, 15:27

Український письменник та публіцист Віталій Капранов назвав причину смерті свого 56-річного брата-близнюка Дмитра, який пішов з життя 16 квітня, передають Патріоти України. Раптова смерть Дмитра Капранова стала справжнім шоком для українського суспільс...