Хіти тижня. "Це повний пи*дець, товариші!": В окупованій Горлівці провели конкурс краси (фото)

Захід містив п’ять конкурсних моментів: конкурс-вітання, конкурс бал-авангард, конкурс корсетів, конкурс талантів “Якби я була королевою” та конкурс вечірніх суконь.

Конкурс краси в Горлівці. Фото: соцмережі.

В тимчасово окупованій Горлівці пройшов конкурс краси «Міс-2017», передають Патріоти України.

Конкурс провели у Палаці Культури “Кондратьєвський”. Повідомляється, що темою вечора стала палацова тематика. Учасницям конкурсу потрібно було перевтілитися в юних принцес і королев.

Всього в «Міс-2017» взяло участь шість дівчат. Захід містив п’ять конкурсних моментів: конкурс-вітання, конкурс бал-авангард, конкурс корсетів, конкурс талантів “Якби я була королевою”, конкурс вечірніх суконь.

Конкурс краси в Горлівці не пройшов повз соцмережі. Користувачі активно обговорювали цей захід в окупації. «Конкурс Міс Горлівка 2017. Із слабкими нервами не дивитися! Розбачити нереально!», «У мене немає слів», «Та ну нах, неможливо таке, яке знущання над словом людина, мені здається що слово ш*юха абсолютно порядне в порівнянні з цим», «Не витрачайте час і сили на звільнення цього соціального дна. Нехай там і залишаються. Ну це повний пи*дець, товариші!», «Перед тим як на таке глянути необхідно випити чогось міцного. І багато», «Колгосп імені Леніна» нікуди і не виїжджав», – писали в мережі.

В Україні працівників зможуть звільняти за неповідомлення про родичів, які лишилися на тимчасово окупованій території

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:58

У роботодавців з’явиться нова підстава для звільнення працівників - неповідомлення працівниками роботодавцю інформації щодо наявних у них зв’язків з фізичними особами, які знаходяться на тимчасово окупованій території України, передають Патріоти Україн...

Це ще не кінець! Кліматологиня попередила українців про нові бурі з пилом із Сахари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:45

Пил із Сахари, що долітає до України, рідкісне явище, але воно підпорядковується атмосферній циркуляції. Влітку українцям варто очікувати його повернення. Про це в ефірі телемарафону заявила кліматологиня, фахівчиня в галузі зміни клімату та довгострок...